Steun mijn actie

Je kunt me op verschilende manieren steunen bij mijn acties. Er zijn twee manieren om me direct financieel te ondersteunen:

Eenmalig, door op mijn actiepagina op "Steun deze actie" te klikken en te kiezen voor de "Doneer Direct" button in het "Doneer Eenmalig" vak.

Per beklimming, door op mijn actiepagina op "Steun deze actie" te klikken en te kiezen voor de "Doneer Achteraf" button in het "Doneer per beklimming" vak.

AlpenKanjers Wijnen

Je kunt wijn bij mij kopen die de stichting waar mijn AlpenKanjers team deel van uitmaakt heeft geimporteerd. Dit betreft een witte wijn, rose en een rode wijn van Domaine Preignes le Neuf uit de Languedoc. 
We hebben ook een heerlijke Prosecco. De wijnen verkopen we voor €7,00 per fles (€42,00 per doos) en de prosecco voor €8,50 per fles (€51,00 per doos). 
Van iedere fles die je van me afneemt, gaat €3,00 direct naar mijn actie totaal! (ik kan alleen per doos bestellen en heb geen voorraad, graag per doos afnemen dus :) )

Tech Support 4 Alpe d'HuZes

Nieuw ideetje dat ik wil proberen. Ik ben al de computer helpdesk voor mijn familie en vrienden en dat vind ik nog leuk ook vaak. Maar nu wil ik deze skills eens inzetten voor het goede doel. Heb je PC problemen, netwerk problemen of moet er een apparaat worden geinstalleerd bij je thuis? Voor €25,00 per uur help ik je graag. Hulp bij sitebouw is ook mogelijk!  Je kunt na geleverde diensten direct voldoen via mijn Alpe d'HuZes Actiepagina !