Mijn naam is Willem Boddendijk, vader van Eva en Lieke. Op 4 juni 2015 ga ik nogmaals mijn stinkende best doen om de Alpe d'Huez fietsend te beklimmen. Ik wil mijn prestatie van vorig jaar verbeteren, zou ik nu de 6 gaan halen? Hiermee wil ik geld inzamelen voor de Alpe d'HuZes organisatie, die er zorg voor dragen dat alle opbrengsten ten goede komen aan het KWF. Hun antistrijkstokbeleid is fantastisch! 

Je kunt hen helpen door mij te sponsoren, op mijn sponsorpagina op de Alpe d'HuZes deelnemerssite kun je me steunen!

Wat een super evenement

Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik dit jaar eigenlijk niets geschreven heb in de voorbereidingen voor 2015. Het was een beetje een raar jaar met veel veranderingen in mijn persoonlijke situatie, waarbij ik ook wilde trainen. De tijd die ik aan mijn voorbereidingen heb besteed zijn niet in mijn eigen blog gaan zitten. 
Als Alpe d'HuZes deelnemer en teamcaptain van team 4 ABN AMRO van de AlpenKanjers ben ik uiteraard érg druk geweest met allerhande zaken:
- Team aansturen
- Website AlpenKanjers bijgewerkt
- Facebook pagina van de AlpenKanjers up to date gehouden
- Enkele toertochten georganiseerd met de AlpenKanjers (Amstel Gold Race, KlimClassic)
- Voorbereidingen voor het Ardennenweekend 
- Mijn eigen sponsors zoeken
- Actie geprobeerd op te zetten met mijn werkgever
- Wijnen verkopen
- Oliebollen verkocht voor Alpe d'HuZes
- Cupcakes gebakken voor de kinderen om voor Ad6 te verkopen op Koningsdag
- En natuurlijk mede organisator van onze eigen BeneFiets avond in Ridderkerk

Terwijl ik dit schrijf heb ik net Alpe d'HuZes weer achter de rug. Ik heb dit jaar weer 5 beklimmingen gedaan, maar ik ben er dit jaar véél trotser op dan afgelopen jaar. Het was zo intens warm en ik heb zo'n tumultueus jaar beleefd dat ik die vijf eigenlijk al niet helemaal meer verwachtte!